Miért válasszon minket?

Küldetésünk

Cégnevünk az angol nyelvű „wit” kifejezésből ered, amelynek jelentése szellemesség, bölcsesség, intelligencia, gyors észjárás.

A közbeszerzési tevékenység gyakorlása során szinte mindennap merülnek fel olyan feladatok, amelyeket a Megbízó igényének leginkább megfelelve, de a közbeszerzési szabályozási környezet és a joggyakorlat által szűkre szabott keretek között kell ellátni. Ezen kihívásoknak csak egy olyan cég képes megfelelni, amely:

képes az elméleti tudás és gyakorlati tapasztalás optimális felhasználására („szellemesség” és „bölcsesség”),
rendelkezik a szükséges szakmai kompetenciákkal („intelligencia”),
alkalmazkodik a folyamatosan formálódó gyakorlathoz és szem előtt tartja a törvény és az Ajánlatkérő, illetve a hatóságok által támasztott határidőket („gyors észjárás”).

Cégünk a névválasztás során ezeket a preferenciákat tartotta szem előtt, így esett a választásunk egy olyan gyűjtőnévre, amely magában hordozza társaságunk szakmai filozófiáját.

Célunk, hogy a cégnevünkhöz hűek maradjunk, amelynek érdekében törekszünk a szakmai tudásbázisunk még magasabb szintre emelésére, az ügyfelek felé történő elérhetőség szintjének további növelésére és a megelőző évtizedben megszerzett tapasztalataink optimalizálására.

Kérjen ajánlatot Most

Név
Hogyan szólíthatjuk?
Email cím
Adja meg az e-mail címét.
Szervezet
Kérjük írja meg, hogy mely szervezet kötelékében érdeklődik.
Tevékenység
Mivel foglalkozik az Ön cége?
Cím
Mivel foglalkozik az Ön cége?
Telefonszám
Field is required!
Megjegyzés
Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen tőlünk árajánlatot.

Szervezeti ábránk

Süti box beállítások