Rólunk

WIT – Be part of it

Teljes körű közbeszerzési tanácsadással foglalkozó cég több is tevékenykedik hazánkban. Felmerülhet Önökben a kérdés, hogy miben más a WIT, mi biztosítja azt a többletet, amit cégünk nyújtani tud.

Azt a nézetet valljuk, hogy egy cég akkor lehet sikeres, valamint akkor képes megfelelni a piac által támasztott és az ügyfelek által elvárt igényeknek, ha a kötelékében foglalkoztatott munkavállalók elégedettek. Ennek érdekében cégünk törekszik egy olyan munkakörnyezet kialakítására és fenntartására, amely biztosítja a kollégái számára:

  • a stabilitást,
  • a folyamatos fejlődést,
  • a szakmai háttértámogatást,
  • a megszerzett tapasztalatok optimális elosztását, illetve feldolgozását,
  • a jól végzett munka örömének megélését és értékelését.

A fenti célok érvényre juttatása érdekében cégünk biztosítja a kollégái számára, hogy közbeszerzési-jogi tematikájú képzéseken, rendezvényeken és szakmai előadásokon vegyenek részt. Ezeken a fórumokon megszerzett ismereteket kollégáink az úgynevezett belső konferenciák, szakmai délutánok keretében egymással meg tudják osztani, illetve az esetlegesen felmerülő kérdések tekintetében egységes szakmai álláspontot képesek kialakítani.

Sajátos, és a magyarországi közbeszerzési tanácsadói szférában egyedülálló módon cégünk olyan szervezeti struktúrát alakított ki, amely biztosítja az utánpótlást a pályakezdő fiatalok számára, gyakornoki programok szervezésével, amelynek keretében képzett és elismert szakemberek, illetve felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók bevonásával kerül sor a közbeszerzési szabályozási környezet és a joggyakorlat ismertetésére. Továbbá a szakmaiság és a hibák nullára redukálása érdekében,  cégünk többlépcsős belső ellenőrzési és képzési rendszert működtet.

A szervezeti egység erősítése érdekében cégünk dolgozói rendszeresen vesznek részt csapatépítő tréningeken, illetve a feladatok optimális elosztása, az egyes pozíciók testreszabása és a korai burn out elkerülése érdekében egyéni és csoportos coaching foglalkozásokon is.

A fentieken túl a WIT elkötelezett nehézsorsú embertársaink támogatása mellett, amelynek keretében a kollégák közreműködésével az év végi ünnepi időszakban rendszeresen adományozunk ajándékokat a rászoruló gyermekek részére vagy veszünk részt szervezett ételosztásban.

Süti box beállítások