Tanácsadás

Ügyfeleink a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) alanyi hatálya alá tartozó szervezetek, akik beszerzéseik tekintetében közbeszerzési vagy egyéb versenyeztetési (beszerzési) eljárás lefolytatására kötelezettek. Cégünk több mint 10 éve nyújt segítséget az ajánlatkérőknek abban, hogy beszerzési igényeiket a jogszabályoknak és elvárásaiknak megfelelően tudják megvalósítani.

A közbeszerzési és beszerzési eljárások hatékony lebonyolítása érdekében, – különösen – az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

 1. Tervezési szakaszban a közbeszerzési és beszerzési tervek, szabályzatok elkészítése
 2. Előkészítési szakaszban a beszerzési igények vizsgálata, közbeszerzési és beszerzési dokumentumok teljes körű előkészítése
 3. Bonyolítási szakaszban
  • Felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadói tevékenység ellátása;
  • Eljárási cselekmények lefolytatása (EKR, DKÜ portál, KEF portál, egyéb elektronikus felület) adott esetben a 320/2015. (X.30.) Korm. rendelet vagy 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet szerint folyamatba épített vagy utóellenőrzése mellett;
  • Adott esetben képviselet a Döntőbizottsági eljárásokban.
 4. Teljesítési szakasz (szerződésmódosítás)
 5. Egyéb közbeszerzési tanácsadás (állásfoglalások készítése, jogszabályok folyamatos nyomonkövetése, erről az ügyfelek tájékoztatása)

Az alábbi eljárás fajták, típusok, valamint beszerzési tárgyak tekintetében végezzük a közbeszerzési és beszerzési eljárások lebonyolítását – a teljesség igénye nélkül:

 1. Eljárás fajták, típusok:
  1. Közbeszerzési eljárás (minden, a Kbt. által nevesített eljárás fajta)
  2. Minősített adatot, az ország alapvető biztonsági, nemzetbiztonsági érdekeit érintő vagy a különleges biztonsági intézkedést igénylő beszerzések sajátos szabályai szerinti beszerzési eljárás (2016. évi XXX. törvény, 492/2015. (XII. 30.) Korm. rendelet, 225/2016. (VII. 29.) Korm. rendelet)
  3. Beszerzési (versenyeztetési) eljárás (közbeszerzési értékhatárt el nem érő értékű eljárás) 
 2. Beszerzési tárgyak: árubeszerzés, szolgáltatás megrendelés, építési beruházás, koncesszió

Az eljárások lebonyolítását végző tanácsadóink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, továbbá a közbeszerzési eljárások összes részterületén rendelkeznek tapasztalattal, ugyanis végeznek ellenőrzési tevékenységet is, valamint – tekintettel arra, hogy cégünk ajánlattevőként is részt vesz közbeszerzési eljárásokban -, az ajánlattevői oldalt is megismerhetik. Ennek eredményeként a közbeszerzési eljárások minden szereplőjének szemszögéből átlátják egy közbeszerzési eljárás lefolytatásának menetét és módját.

 

Kérjen ajánlatot Most

Név
Hogyan szólíthatjuk?
Email cím
Adja meg az e-mail címét.
Szervezet
Kérjük írja meg, hogy mely szervezet kötelékében érdeklődik.
Tevékenység
Mivel foglalkozik az Ön cége?
Cím
Mivel foglalkozik az Ön cége?
Telefonszám
Field is required!
Megjegyzés
Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen tőlünk árajánlatot.
Süti box beállítások