KÖZBESZERZÉS, ELLENŐRZÉS, OKTATÁS
KÖZBESZERZÉS, ELLENŐRZÉS, OKTATÁS

BEMUTATKOZIK A WIT ZRT.

A WIT Zrt. Magyarország egyik legstabilabban működő, több mint egy évtizedes szakmai múltra visszatekintő komplex közbeszerzési tanácsadással foglalkozó cége. A WIT Zrt. jogelődje az “Ész-Ker” Zrt., amely 2019. november 4. napja óta viseli a WIT Zártkörűen Működő Részvénytársaság (röviden WIT Zrt.) elnevezést. Cégnevünk az angol nyelvű „wit” kifejezésből ered, melynek jelentése szellemesség, bölcsesség, intelligencia, gyors észjárás. A cégünk által nyújtott szolgáltatási színvonal folyamatos és dinamikus erősítése érdekében a jövőben elsősorban olyan intézkedések foganatosítását tervezzük, amelyek célja és eredménye a szakmai tudásbázisunk még magasabb szintre emelése, az ügyfelek felé történő elérhetőség szintjének további növelése és a megelőző évtizedben megszerzett tapasztalataink optimalizálása.

MIVEL FOGLALKOZUNK?

Mindennel, ami (köz)beszerzés.

Cégünk a közbeszerzési piacon egyedülálló módon két teljesen elkülönült üzletágat működtet, amelyek a:

• közbeszerzési tanácsadói üzletág

• közbeszerzési minőségellenőrzési üzletág

A közbeszerzési tanácsadói üzletág keretében cégünk teljeskörű közbeszerzési szolgáltatást nyújt a közbeszerzési eljárások szabályozásával, tervezésével, előkészítésével és lefolytatásával kapcsolatban, illetve vállaljuk közbeszerzési oktatási feladatok ellátását.

A közbeszerzési minőségellenőrzési üzletág keretében cégünk magas szakmai színvonalon, ügyfélbarát hozzáállással és szolgáltatás centrikusan folytatja az ügyfeleink által megrendelt közbeszerzési ellenőrzési tevékenységet.

ELÉRHETŐSÉGEINK

H-1026 Budapest, Pasaréti út 122-124.

B épület, III. emelet MOZIUM Irodaház

T: +36 1 788 8931

F: +36 1 789 6943

titkarsag@witzrt.hu

www.witzrt.hu


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük